Ett familjeföretag med anor

HK-Rör är etablerat redan 1968 av Håkan Karlsson. Då, ett enmansföretag. Nu, ett riktigt familjeföretag där Håkan och Petter jobbar ute på fältet och Marit tar hand om all administration.

Genom åren har vår kompetens breddats och innehåller idag allt ifrån VVS till fjärrvärmeväxlarbyten och service. Varje dag servar vi Redan-fjärrvärmecentraler samt många andra fabrikat.

Vårt ledord är att alltid sätta kunden i fokus. HK-Rör erbjuder dig snabb service och kunskap med anor.

50 års erfarenhet

År 2018 fyllde HK-Rör 50 år! Vi är mycket stolta över det och vi siktar på minst 40 år till, när Petter en dag tar över verksamheten. Det är inte många rörmokare i Luleå som kan erbjuda sina kunder en så lång erfarenhet.

 
 
 
M-brev.jpg
 

Från 1968 till nu. Det här är vår historia

 

HK-Rör bildades 1968 av Håkan Karlsson. År 1972 erhöll Håkan sitt Mästarbrev. Företaget arbetade traditionellt inom röryrket fram till mitten av 1980-talet. Då började Håkan intressera sig för installation och service av Redan-fjärrvärmecentraler – något som tusentals kunder i Luleå numera känner till. Allt eftersom fjärrvärmenätet har växt, utgör service och installation inom det området en stor del av vår verksamhet.